פסטה עם פסטו ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 525 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן זית, פלפל, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה ארטישוק פסטו, פסטה ארטישוק פסטו, ו סלט פסטה ארטישוק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל בינוני גבוה heat.In בלנדר או מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את לבבות ארטישוק, ריקוטה, ושמן זית עד חלקה, מגרד את הצדדים של בלנדר או קערה לפי הצורך (התערובת תהיה דומה חומוס).
להעביר את הפסטו לקערה בינונית ומערבבים בזיליקום, פרמזן נמדד, וגרידת. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. שמור 3/4 כוס מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.החזירו את הפסטה המנוקזת לסיר והניחו על אש בינונית; הוסיפו את הארטישוק פסטו וכוס 1/2 של מי הבישול השמורים. מערבבים עד הגבינות להתחיל להמיס ואת החומרים משולבים היטב, הוספת מים פסטה יותר על ידי כף לפי הצורך עד עקביות הרצוי הוא הגיע. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים מיד, מעבירים פרמזן נוסף בצד.שיוך משקאות: Hirsch Grüner Veltliner #1, אוסטריה. הם אומרים ארטישוקים קשים על יינות, אבל גרונר תמיד נראה לעשות את העבודה. הוא אורז טעמי לימון, מינרלים ועשבים ירוקים משלו והרבה חומציות שטופת שמש כדי לשמור על דברים תוססים.