פסטה עם פסטו בדרך שלי
פסטה עם פסטו הדרך שלי היא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עגבניות שרי, קישואים, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו פסטה קון il pesto alla Trapanese (עגבניות ושקדים פסטו), פסטה כוסברה פטרוזיליה / פסטה, ו One-pan pea & ham pesto pasto (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קישואים לתוך סיבובים דקים עם מבצעה. פורס בכושר עם חיבור julienne לחתוך תפוחי אדמה לתוך 1/4 אינץ ' עבה גפרורים.
התחל לבשל rotini בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) על פי הוראות החבילה. שש דקות לפני הפסטה נעשית, מערבבים בתפוחי אדמה ושעועית ירוקה. שתי דקות לפני הפסטה נעשית, מערבבים תירס וקישואים.
בינתיים, שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים עגבניות ומבשלים, מכוסה, מחבת רועדת פעם או פעמיים, עד עגבניות לנבול, לפצל, ולשחרר כמה מיצים, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח וגורפים לקערה קטנה.
שמור 1 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה עם ירקות.
שים פסטו בקערה גדולה ולהקציף במספיק מי בישול שמורים לדלל לרוטב, 1/3 ל 1/2 כוס.
מוסיפים תערובת פסטה וזורקים למעיל. רזה עם יותר בישול מים העונה עם מלח במידת הצורך.
מגישים מיד, עם עגבניות ופירורי לחם בצד.