קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

פסטה עם פסטו חלפיניו

פסטה עם פסטו חלפיניו
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, פלפלים חלפיניו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה ירוקה מתובלנת ופסטה ג'לפניו פסטו, פסטה עם כוסברה חלפיניו פסטו, תירס טרי ועגבניות, ו חלפיניו צלוי-אמנון ליים עם כוסברה-מנצ'גו - פפיטה פסטו קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט זרעי דלעת בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
להעלות את הטמפרטורה של התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מניחים את הפעמון ואת פלפלים חלפיניו על תבנית אפייה. צולים את הפלפלים במשך 15 עד 20 דקות; עד שלפוחיות העור.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
תן לפלפלים להתקרר קצת ואז למשוך את העור מן הבשר; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
5
במעבד מזון או בלנדר לשלב 4 כפות של זרעי דלעת, כוסברה, שום ופלפלים. תערובת עד התוכן הם קצוצים גס. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט את השמן ואת מיץ הלימון. תערובת במלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה, ערבוב מדי פעם עד שהוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הגדר את הסיר על חום בינוני, להוסיף את העגבניות ואת פסטו. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
תוסיף עוד מלח ופלפל, אם תרצה. כפית את הפסטה על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
מגישים את הפסטה מקושטת עם זרעי דלעת הנותרים פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סיד טריזסיד טריז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת