קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

פסטה עם פסטו חלפיניו

פסטה עם פסטו חלפיניו
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, פלפלים חלפיניו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה ירוקה מתובלנת ופסטה ג'לפניו פסטו, פסטה עם כוסברה חלפיניו פסטו, תירס טרי ועגבניות, ו חלפיניו צלוי-אמנון ליים עם כוסברה-מנצ'גו - פפיטה פסטו קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט זרעי דלעת בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להעלות את הטמפרטורה של התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הפעמון ואת פלפלים חלפיניו על תבנית אפייה. צולים את הפלפלים במשך 15 עד 20 דקות; עד שלפוחיות העור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
תן לפלפלים להתקרר קצת ואז למשוך את העור מן הבשר; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
5
במעבד מזון או בלנדר לשלב 4 כפות של זרעי דלעת, כוסברה, שום ופלפלים. תערובת עד התוכן הם קצוצים גס. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט את השמן ואת מיץ הלימון. תערובת במלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה, ערבוב מדי פעם עד שהוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הגדר את הסיר על חום בינוני, להוסיף את העגבניות ואת פסטו. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
תוסיף עוד מלח ופלפל, אם תרצה. כפית את הפסטה על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מגישים את הפסטה מקושטת עם זרעי דלעת הנותרים פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סיד טריזסיד טריז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי