פסטה עם שעועית וירקות
עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה, שעועית, ירקות., פסטה עם ירקות ושעועית לבנה, ו פסטה עם שעועית אוכמניות וירקות.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מניחים פסטה בקערה גדולה; מניחים בצד.
בצל מטגן ופטריות בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 5 דקות.
להוסיף כרוב ו 4 מרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות או עד כרוב הוא רך.
מוסיפים שעועית, ומבשלים 1 דקה.
הוסף תערובת שעועית לפסטה; לזרוק בעדינות.
* 1 (8-אונקיה) חבילה פרוס פטריות טריות ניתן להחליף.
מרכיבים
227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פסטת עניבת פרפר לא מבושלת425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שעועית צפונית גדולה, שטופה ומרוקנת2
שיני שום, טחון170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
כוסות כרוב טרי קצוץ או תרד (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מרק עוף דל נתרן2חתיכות טופי הית' בר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדום
בצל, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת פרמזן גרוסה1חתיכות טופי הית' בר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חבילת כובעי פטריות פורטובלו, חצוי פרוס1חתיכות טופי הית' בר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום