קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

פסטה עם תירס, פרושוטו ובורטה

פסטה עם תירס, פרושוטו ובורטה
אם יש לך פירורי לחם, בוראטה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט גבינה עם פיג, פרושוטו ובורטה, תאנים בגריל, פרושוטו ובורטה, ו בורטה פרושוטו פיצה אורגנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את הגרעינים מהתירס עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בעוד זה מתחמם, יוצקים 2 כפות שמן למחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף את הפרושוטו ומבשל במשך כ 4 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את התירס ואת צ ' ילי למחבת ומבשלים במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם. להפוך את החום לנמוך, ולאחר מכן להוסיף את הפרמזן ואת פרושוטו מבושל. מבשלים דקה אחת, ולאחר מכן לכבות את החום ולהוסיף את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מוסיפים את הפסטה למחבת, יחד עם חצי מהמים השמורים. לזרוק היטב. אם יבש, ואז להוסיף את שאר המים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים חצי מהגבינה ומערבבים היטב. צלחת את הפסטה ולחלק את שאר הגבינה על גבי. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק