המתכון פסטה פגיולי השני מוכן בסביבות 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט אדיר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.36 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 701 קלוריות. אם יש לכם שום, פתיתי פלפל, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 61%, שהוא מוצק. נסו מרק פסטאן ושעועית כליה בן 30 דקות (פסטאן אי פגיולי), פסטאן אי פגיולי (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו פסטאן פגיולי קון סלסיצ'ה (פסטאן ושעועית עם נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול על אש בינונית יוצקים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
קולים שיני שום שלמות, בצל, בייקון ופתיתי פלפל אדום; מבשלים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
פתיתי פלפל אדום
בייקון
בצל
3
מוסיפים רוטב עגבניות, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל; מבשלים על נמוך במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
אורגנו
באזיל!
4
מערבבים פנימה קוביות מרק, שעועית קנליני ומים; מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית קנליני
קוביית מרק
מים
5
מוציאים את 7 שיני השום השלמות, זורקים 3 ומרסקים את 4 הנותרים; מחזירים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים פסטה לא מבושלת וממשיכים בבישול עד לסיום הפסטה.