קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

פסטה פירור סרדין ולחם עם סלט פוטנסקה

פסטה פירור סרדין ולחם עם סלט פוטנסקה
פסטה פירור סרדינים ולחם עם סלט פוטנסקה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותרימו צמרות פטרוזיליה שטוחות, לינגוויני, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), ו פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים רק עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז היטב.
3
מערבבים את העגבניות, הבצל, צלפים, זיתים, אנשובי והפטרוזיליה הקצוצה בקערה בינונית. שמלה עם מיץ לימון טפטוף בריא של שמן זית כתית, מספיק כדי לייפות קלות את הסלט (1 עד 2 כפות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים בזיליקום ומלח ופלפל, לזרוק שוב ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני. למחבת החמה, מוסיפים את 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה (4 פעמים סביב המחבת), וחצי את שיני השום הקצוצות. כאשר השום מדבר על ידי רוחש בשמן, מוסיפים את פירורי הלחם. מערבבים את פירורי הלחם עד שהם זהב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה דק וכמות ליברלית של מלח ופלפל שחור גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
להעביר את פירורי החרוז לצלחת ולהזמין.
8
להחזיר את אותו מחבת לחום ולהוסיף את 3 כפות של שמן זית כתית, 3 פעמים סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף את השום הנותר, הסרדינים, פתיתי פלפל אדום למחבת ולטגן על חום בינוני במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סרדיניםסרדינים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הפסטה החמה והמבושלת למחבת וזורקים עם הסרדינים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את פירורי הלחם לסיר וזורקים ביסודיות לשלב ולהפיץ באופן שווה את התערובת. טעם להתאים תבלינים ומגישים עם סלט פוטנסקה לצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר