פסטה פירור סרדינים ולחם עם סלט פוטנסקה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותרימו צמרות פטרוזיליה שטוחות, לינגוויני, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), ו פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים רק עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לנקז היטב.
3
מערבבים את העגבניות, הבצל, צלפים, זיתים, אנשובי והפטרוזיליה הקצוצה בקערה בינונית. שמלה עם מיץ לימון טפטוף בריא של שמן זית כתית, מספיק כדי לייפות קלות את הסלט (1 עד 2 כפות).
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
עבור מוסיף שומן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים בזיליקום ומלח ופלפל, לזרוק שוב ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני. למחבת החמה, מוסיפים את 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה (4 פעמים סביב המחבת), וחצי את שיני השום הקצוצות. כאשר השום מדבר על ידי רוחש בשמן, מוסיפים את פירורי הלחם. מערבבים את פירורי הלחם עד שהם זהב עמוק בצבע.