פסטה פירות ים Cajun עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. לכו לחנות ותביאו לינגוויני, פירות ים קייג'ונים, צדפות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה פירות ים Cajun, תבשיל פירות ים חריף Cajun, ו פירות ים Cajun ונקניקיות Andouille גאמבו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. משליכים שיני שום עם שמן בתבנית אפייה קטנה. מכסים בנייר כסף ואופים עד השום רך, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר מהתנור; מגניב. מקלפים שום ומחית במזלג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים נקניק ופטריות ומבשלים עד חום, כ 7 דקות. מערבבים בתיבול Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים צדפות, מולים, מיץ צדפות, עגבניות ושום קלוי שמור. מכסים את הסיר ומבשלים עד צדפות ומולים פתוחים, כ 6 דקות (להשליך כל צדפות ומולים שאינם פתוחים). באמצעות מלקחיים, להעביר צדפות ומולים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להוסיף שרימפס הליבוט לבישול נוזלי. מכסים ומבשלים עד אטום במרכז, על 3 דקות. להחזיר צדפות ומולים לסיר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוט
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.