פסטה פירות ים Cajun עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. לכו לחנות ותביאו לינגוויני, פירות ים קייג'ונים, צדפות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה פירות ים Cajun, תבשיל פירות ים חריף Cajun, ו פירות ים Cajun ונקניקיות Andouille גאמבו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. משליכים שיני שום עם שמן בתבנית אפייה קטנה. מכסים בנייר כסף ואופים עד השום רך, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
2
הסר מהתנור; מגניב. מקלפים שום ומחית במזלג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים נקניק ופטריות ומבשלים עד חום, כ 7 דקות. מערבבים בתיבול Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
5
מוסיפים צדפות, מולים, מיץ צדפות, עגבניות ושום קלוי שמור. מכסים את הסיר ומבשלים עד צדפות ומולים פתוחים, כ 6 דקות (להשליך כל צדפות ומולים שאינם פתוחים). באמצעות מלקחיים, להעביר צדפות ומולים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת