קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

פסטה פלפל אדום בשרני

פסטה פלפל אדום בשרני
המתכון פסטה פלפל אדום בשרני יכול להתבצע בערך 45 דקות. מתכון זה משמש 6. למנה העיקרית הזו יש 254 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, אורגנו, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פסטן ברוטב פלפל אדום קלוי / פסטה פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, פסטן ברוטב פלפל אדום קלוי / פסטה פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטן ברוטב פלפל אדום קלוי / פסטה פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים.

הוראות

1
מניחים פלפלים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את מחית הפלפל, העגבניות, השום, האורגנו, הבזיליקום והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, מוסיפים שעועית ירוקה במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול. מבשלים עד שהפסטה והשעועית הירוקה רכים; מסננים. מערבבים פנימה רוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מפזרים גבינה; מערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל