פסטה פרימוורה קלאסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה קלאסית Primaveran. במנה עיקרית זו יש 555 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אפונה, מרק עוף, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
Blanch את הברוקולי, אספרגוס, אפונה שלג: לקבל סיר גדול של מים רותחים. מלח זה טוב. יש לזה טעם של ים. ממלאים קערה גדולה במי קרח. מרתיחים את הברוקולי במשך 1 דקה.
מוסיפים את האספרגוס ומרתיחים עוד דקה.
מוסיפים את אפוני השלג ומרתיחים במשך 30 שניות נוספות.
הסר את כל הירקות ולצלול אותם לתוך מי הקרח. ברגע שהם מגניבים, לנקז במסננת.
אם אתה רוצה, אתה יכול להרתיח את הפסטה שלך באותו סיר אתה מבושל הירקות ב, או שאתה יכול להתחיל מחדש ולהרתיח מים חדשים; אני משתמש באותו מים.
Sauté קישואים ושום, ולאחר מכן להוסיף עגבניות: במחבת sauté גדולה, לחמם את החמאה על חום בינוני גבוה. כאשר החמאה חמה, להוסיף את השום וקישואים ו sauté 1 דקה.
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ומטגנים עוד 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק, שמנת, ירקות חלוקים, אפונה:
יוצקים את מרק העוף או הירקות ולהפוך את החום גבוה כדי להביא אותו לרתיחה.
מוסיפים את השמנת וזורקים פנימה את כל הירקות שהרתחת, בתוספת האפונה. מערבבים לשלב.
הפעל את החום עד תערובת מרק שמנת עוף הוא רק רותח, לא רותח.
מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים לשלב. אם הרוטב נראה עבה מדי – זה צריך להיות די עבה, אבל לא gloppy – להוסיף קצת יותר מרק עוף, שמנת או מים.
מרתיחים את פסטה שיער מלאך: אם אתה משתמש ספגטי, אתה רוצה להתחיל לבשל אותו לפני שתתחיל לטגן את השום וקישואים. שיער מלאך רק צריך 1-2 דקות לבשל, ורמיצ ' לי או ספגטי יכול לקחת 8-12 דקות.
מעבירים פסטה מבושלת לרוטב וירקות: ברגע שהפסטה נעשית, מעבירים אותה עם מלקחיים לרוטב ומערבבים לשלב.
מוסיף את הבזיליקום עכשיו, וטעם למלח.
מוסיפים מלח במידת הצורך. לטחון קצת פלפל שחור על הכל ומגישים מיד.
אתה רוצה יין לבן יבש עם זה, באופן אידיאלי צרפתי יבש לבן.