פסטה פרימוורה של גיובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Primavera של Giobbi פסטן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנו-רג' יאנו, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העגבניות ב 1/2 לרוחב, במקביל לגבעולים, ולחץ בעדינות את הזרעים החוצה.
חותכים את הבשר לחתיכות 1/2 אינץ', ולשים אותם בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את הצלחת המוגמרת.
מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט וזורקים היטב.
עבור הפסטה: מלח את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב, מחזירים לרתיחה, ומרתיחים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, במשך כ -10 דקות, פחות או יותר, תלוי איך המשרד אתה אוהב את הפסטה שלך.
להוסיף מצקת 6 אונקיה של מי הפסטה החמים לסלט העגבניות.
מסננים את הפסטה במסננת, ומוסיפים אותה מיד לסלט העגבניות. לזרוק ביסודיות, ולחלק את הפסטה בין 4 צלחות מרק.
מפזרים בנדיבות עם הגבינה, ומגישים מיד.