פסטה קון סארד (פסטה עם סרדינים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה קון סארד (פסטה עם סרדינים). זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 1054 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. אם יש לכם ספגטי, פלפל טחון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו פסטה קון לה סרדה, פסטה קון סארד, ו סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד אל דנטה, או 8 עד 10 דקות.
מסננים, ולשטוף מתחת למים קרים. לזרוק עם 1/4 כוס שמן זית, לכסות ולשמור חם.
מניחים עוד 1/4 כוס שמן זית במחבת, וחום על חום בינוני. מערבבים את השום, ומבשלים רק עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
מוסיף את הסרדינים, ומבשל 1 דקה יותר. מערבבים את פירורי הלחם ו 1/3 כוס גבינת פרמזן. אם יש צורך לתת את התערובת מרקם מתפורר, מערבבים את הנותרים 1/4 כוס שמן זית. מערבבים את הפטרוזיליה והפלפל, ומסירים מהחום. אם תרצה, מגישים עם גבינת פרמזן נוספת.