פסטה קרבונרה
פסטה קרבונרה דורשת סביבה 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 824 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פרמזן, פלפל, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. נסו פסטה קרבונרה, פסטה קרבונרה, ו פסטה קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה, בהזמנת 1 1/2 כוסות של מי הבישול.בינתיים, במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, מטגנים את הבייקון עד פריך.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. כפית ולזרוק את כל אבל 2 כפות של טפטוף בייקון.להחזיר מחבת לחום בינוני, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד מכרז, 3 עד 4 דקות.עבודה מהירה, להחזיר את הפסטה סחוטה לסיר יחד עם מי פסטה, בייקון, ובצל.
מניחים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים, זורק לעתים קרובות, עד מחומם דרך.
הסר מהחום ולהוסיף במהירות את החלמונים, אחד בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הפרמזן ו 1/2 כפית הפלפל ומערבבים עד שהרוטב מתעבה מעט.לחלק בין קערות. למעלה עם פרמזן נוסף והפלפל הנותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.