פסטה קרבונרה עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה קרבונרה עם בייקון. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, ביצה, יוגורט יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פסטה קרבונרה עם בייקון ואפונה, סלק פסטה קרבונרה עם אפונה ובייקון, ו בייקון וביצה פסטה של כורה פחם: Rigatoni alla Carbonara.
הוראות
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות. במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון ושום עד פריך.
ניקוז; להסיר מחבת, ולהניח בצד.
בקערה קטנה, ביצה קצת להכות; מערבבים בחלב, גבינת פרמזן ופלפל.
מקום פטוצ ' יני מבושל במחבת.
מוסיפים תערובת חלב, תרד, עגבניות, בצל ירוק ושום שמורות ובייקון. כיסוי; לבשל על 5 דקות מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד תרד הוא רך.
מערבבים ביוגורט; מבשלים על אש נמוכה רק עד מחומם דרך.