פסטה שום שמנת פרימוורה
המתכון שמנת שום פסטה פרימוורה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 912 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חזה עוף, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: פסטה קרמית פרימוורה, פסטה קרמית פרימוורה, ו פסטה קרמית פרימוורה.
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מערבבים במים ותערובת פסטה קפואה-ירקות. כיסוי; לבשל 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות חמים. מערבבים קצפת ופלפל פעמון; לבשל 2 עד 3 דקות או עד חם.
כבה את החימום. מערבבים בגבינה.
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.
מגישים עם גבינת פרמזן מגורר נוסף אם תרצה.