פסטה שום שמנת פרימוורה
שמנת שום פסטה Primavera עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קצפת, שמן צמחי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שמנת שום פסטה Primavera, פסטה קרמית פרימוורה, ו פסטה קרמית פרימוורה.
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מערבבים במים ותערובת פסטה קפואה-ירקות. כיסוי; לבשל 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות חמים. מערבבים קצפת ופלפל פעמון; לבשל 2 עד 3 דקות או עד חם.
כבה את החימום. מערבבים בגבינה.
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.
מגישים עם גבינת פרמזן מגורר נוסף אם תרצה.