קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

פסטה שטוחה עם קישואים: סקיאלטילי איי קישואים

פסטה שטוחה עם קישואים: סקיאלטילי איי קישואים
פסטה שטוחה עם קישואים: סקיאלטילי איי קישואים דורש כ 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 597 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו בזיליקום, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, פתיתי צ'ילה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. חביתה קישואים שטוחה, 7 פסטות קישואים נהדרות בתוספת קישואים ונקניקיית עוף פסטה פנה, ו פסטה עם קישואים, פריחת קישואים ובצל מקורמל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הביאו סיר מים לרתיחה ומלאו קערה בקוביות קרח ומים. מסננים את הבזיליקום במים הרותחים למשך 10 שניות, ואז מרעננים במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים וקוצצים דק.
3
הכינו תלולית מהקמח ואז הכינו באר במרכז. סדקו את הביצים לבאר, שפכו את החלב והוסיפו את הבזיליקום. בעזרת מזלג מערבבים לאט את תערובת הביצים לקמח ליצירת בצק רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את הגבינה המגורדת, ועובדים עכשיו עם הידיים, מקרבים את הבצק ולשים 8 עד 10 דקות ליצירת בצק חלק. אפשר לנוח 15 דקות מכוסות בניילון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
הקימו מכונת גלגול פסטה וחתכו חתיכת בצק פסטה בגודל כדור טניס.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מגלגלים את הפסטה דרך הגלילים בהגדרה הרחבה ביותר, ואז מקפלים אותה בשליש ומעבירים אותה שוב באותה הגדרה. חזור על כך שלוש פעמים, והקפד להוסיף מעט מאוד קמח, מכיוון שהוא יתייבש את הפסטה. הפעל את הפסטה דרך שתי ההגדרות הדקות הבאות. זה צריך להיות די עבה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
הניחו את דף הפסטה על קרש חיתוך מקומח והשתמשו בסכין כדי לחתוך לרוחב לרצועות בגודל 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
הניחו את האטריות החתוכות על מגבת מטבח וכסו באחרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מגלגלים וחותכים את יתרת הפסטה באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 6 כפות מהשמן והשום על אש בינונית עד שהשום חום זהוב בהיר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את הקישואים ומבשלים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
12
מוסיפים את העגבניות ופתיתי הצ ' ילי ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
13
מסירים מהאש.
14
זרוק את הפסטה למים הרותחים ובשל עד שהיא רכה אך אל דנטה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
15
מסננים וזורקים לתבנית עם הקישואים ומניחים תבנית על אש גבוהה. מבשלים לחום דרך, על 1 דקה, פסטה ורוטב הפכו אחד.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים עם 4 כפות השמן הנותרות, מהאש.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
17
יוצקים לקערת הגשה מחוממת ומגישים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)