פסטו-עוף מניקוטי
פסט נסו תרד פסטו מניקוטי, קורא: מניקוטי עם פסטו Cheeeeze קשיו, ו מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים רוטב פסטה, מים ואבקת שום. בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מורחים כשליש (1 כוס) מתערובת רוטב הפסטה.
בקערה בינונית, מפזרים מכרזי עוף עם תיבול איטלקי. דוחפים עוף לתרמילים לא מבושלים של מניקוטי.
מניחים קונכיות על רוטב פסטה בתבנית אפייה.
יוצקים תערובת רוטב פסטה נותרת באופן שווה על פגזים, מכסה לחלוטין.
אופים 45 עד 50 דקות או עד פגזים במכרז.
אופים חשפו 2 עד 4 דקות יותר או עד גבינה מותכת.