המתכון קינואה טורקיה צ'ילי יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך על 1 שעה ו -15 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 9 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 263 קלוריות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קינואה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הציון הזה די טוב. נסו טורקיה קינואה צ'ילי, צ'ילי קינואה הודו לבישול איטי, ו צ'ילי קינואה טורקיה צ' יפוטלה אכילה נקייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה קינואה ו -2 כוסות מים. הפחיתו את האש; מכסים ומבשלים במשך 12-15 דקות או עד שהמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
קינואה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסירים מהאש; מוך בעזרת מזלג ומניחים בצד.
3
בינתיים, בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול, מבשלים את ההודו, הבצל, הפלפל האדום והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים. מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי, הכמון והקינמון; מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
אבקת צ ' ילי
פלפל אדום
ירק
קינמון
שום
טורקיה כולה
כמון
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את השעועית השחורה, העגבניות, הקישואים, פלפל הצ ' יפוטלה, רוטב האדובו, עלה הדפנה, האורגנו, המלח, הפלפל והמים שנותרו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. מערבבים פנימה תירס וקינואה; מחממים דרך. מחק עלה דפנה; מערבבים כוסברה. אפשרות הקפאה: הקפיאו צ ' ילי מקורר במיכלי מקפיא. לשימוש, להפשיר חלקית במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
רוטב Adobo
שעועית שחורה
עלי דפנה
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
קישואים
אורגנו
פלפל
קינואה
פלפל צ ' ילי
מים
תירס
מלח
5
מחממים בסיר, מערבבים מדי פעם ומוסיפים מעט מרק או מים במידת הצורך.
קאווה, גרנאש ושיראז הם אפשרויות נהדרות לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
מחנות ג ' וב אי רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה קובי קאווה
בצבע זהב חיוור, קאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדר לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב בטעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. קאווה טבע ברוט זה הוא מאוד תכליתי, כי אין מינון הוסיף, כך החומציות והבועות לנקות את החיך שלך אחרי כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' מון איבריקו.