קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטו קרמי עם מטבלי פרושוטו

פסטו קרמי עם מטבלי פרושוטו
אם יש לכם שמן זית, פסטו בזיליקום, לארוז פרושוטווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מטבל תפוחים קרמל קרמי, סרטן קרמי עם ארטישוק דיפרס, ו מרק שעועית שמנת עם טופי טקיטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הגבינה הרכה עם 2 כפות פסטו בזיליקום. קח את grissini החבילה (מקלות לחם) ולחתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום פסטובזיליקום פסטו
גבינה רכהגבינה רכה
GrissiniGrissini
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
חותכים את prosciutto לרצועות לעטוף סביב סוף כל grissini.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
GrissiniGrissini
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
3
מגישים לצד מטבל פסטו. פזר את צנוברים על מטבל טפטוף עם שמן זית כתית נוספת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון