פסטיטסיו מרוקאי מתובל עם כבש ופטה דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 111 אוהדים. אם יש לכם כמון טחון, ראס-אל-hanout, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: המבורגרים טלה מתובלים מרוקאים עם צ'אטני משמש-פלפל + פיסטוק פטה פסטו, המבורגר כבש מתובל מרוקאי, ו כבש מתובל מרוקאי או עוף.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ושום; sauté עד בצל מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים כבש; מבשלים עד חום, לשבור לחתיכות קטנות, על 8 דקות. מערבבים עגבניות עם מיץ, מנטה, ראס-אל-האנוט, רסק עגבניות, 2 1/2 כפיות כמון, וקינמון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד תערובת כבש עבה, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 18 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, להביא 2 כוסות חלב כדי להתבשל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם. ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיף קמח; להקציף עד חלקה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד roux הוא זהב חיוור, לטאטא לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות. בהדרגה להוסיף חלב חם roux, לטאטא עד הרוטב הוא חלק.
לטאטא בפטה ו 1/2 כפית כמון. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד מעט מעובה, מועך עם מחית תפוחי אדמה לשבור את הגבינה, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מחממים תנור ל 204°. חמאה עמוקה 14 כוס אפייה. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מסננים פסטה; לחזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מערבבים 2 כפות חמאה לתוך פסטה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מוסיפים חלבונים ביצה 1/4 כוס פרמזן; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב עגבניות Hunt's®
13
מורחים 4 כוסות פסטה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
מורחים תערובת כבש מעל. למעלה עם פסטה שנותרה. רוטב כפית מעל; מפזרים 1/4 כוס פרמזן.