המתכון פסטיציו עם כבש ונקניק יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו 45 דקות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1489 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מקרוני יווני, נקניק בתפזורת, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. פסטיציו טלה וחציל, תבשיל פסטאן וכבש (פסטיציו), ו טלה צלוי עם קרום נקניקיית טלה ורוטב מחבת ענבים טרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לרוטב הבשמל: ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה בסיר, ואז מקציפים פנימה את הקמח 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
טורפים פנימה את החלב ומתבלים במעט מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מספיק כדי לצפות כף ולהתאים את התיבול פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מחממים 2 סיבובים של המחבת אוו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. משחימים היטב את הכבש והנקניק, מפרקים את הבשר בזמן שהוא מתבשל. מערבבים פנימה את עלה הדפנה, השום, הבצל והפלפלים ומפזרים את הרוזמרין, מעט מלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל מתרכך, 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים עד לריחני, ואז יוצקים פנימה את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מוסיפים את הציר והעגבניות, מפרקים אותם כשהם מתבשלים, ומנמיכים את האש לרתיחה. זורקים פנימה את קליפת ההדרים ומקל הקינמון כדי לרכך את הרוטב, ומבשלים עד שהעגבניות מתבשלות, 30 דקות. מחק את הקליפה, מקל קינמון עלה דפנה. לפסטה: הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ובשלו את הפסטה לאל דנטה. רגע לפני ניקוז הפסטה, הוסיפו 1 כוס מנוזל הבישול העמילני לרוטב שלכם. מקציפים את החלבונים לקצף ומשלבים עם הגבינה ואז זורקים עם הפסטה. להרכבה: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' באוו. כף פנימה מחצית מהפסטה, ואז שכבה עם כל רוטב הבשר ואחריו הפסטה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים את כל הבשמל מעל כשכבה האחרונה. (מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה, מביאים לטמפרטורת החדר לפני האפייה וההגשה.) הגדר את פסטיציו על גיליון אפייה לתפוס כל טיפות ואופים עד זהוב עמוק על גבי, 1 שעה. מצננים 15 עד 20 דקות, ואז חותכים ומגישים.