פאי מזוגג פטל
פאי מזוגג פטל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 304 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.01 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פטל מזוגגת, חזיר מזוגג פטל-צ'יפוטלה, ו כנפיים מזוגגות פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תערובת אפייה בקערה קטנה; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים בהדרגה מים, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות 9 אינץ'. צלחת פאי מצופה בתרסיס בישול.
מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450; במשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
בסיר קטן שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים מים וסירופ תירס עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד להמסה.
מניחים פטל בקרום פאי; יוצקים מעל תערובת ג ' לטין. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או עד להתייצבות.
מגישים עם ציפוי מוקצף אם רוצים.