לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר צ'יפוטלה-טריאקי. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 54 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 499 קלוריות. לכו לחנות והרימו פלפל גרוס גס, בצל, כמון טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בג'ינג'ר הטחון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלעות חזיר בגריל טריאקי, טריאקי-צלעות חזיר איפיק, ו צלעות חזיר טריאקי קלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים לקערה קטנה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב את פלפל האנצ ' ו, השמן, המלח, האורגנו, הפלפל והכמון; משפשפים בעדינות על שני צידי צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
פחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
גריל צלעות, מכוסה, על אש בינונית-חמה במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145 ליטר, ומדי פעם עם 1/3 כוס מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
5
מפזרים פרסקו קווסו; גריל 1-2 דקות יותר או עד שהגבינה מתרככת.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. קודורניו ברוט קאווה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
קודורניו ברוט קאווה
צבע צהוב קש חיוור מאוד עם מוס עדין ואלגנטי. בולטים באף הניחוחות הפירותיים האופייניים לזנים המסורתיים. הקאווה מסתיימת בתחושת פה נעימה, רעננה ומאוזנת.קאווה זו הוטבלה כ" מקורית "מכיוון שהיא עשויה מאותה תערובת ענבים ששימשה את ג' וזפ רייבנט רוס, יוצר קודורניו קאווה בשנת 1872. קאוות קודורניו מיוצרות רק מענבים המגיעים מכרמים משלנו או מספקים ארוכי טווח עם תוכניות שיתוף פעולה של גידול גפנים. במהלך הקציר אנו מפקחים ומקבלים ענבים מדי יום להכנת יינות בסיס משלנו. זה הוא הערובה הטובה ביותר עבור האיכות שלנו.