פסטיקיו
גשו לסופר וקנו מים, ביצים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו פסטיקיו, פסטיקיו, ו פסטיקיו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מערבבים בצל ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, על 3 דקות. מערבבים את הבשר הטחון, ומבשלים עד מתפורר וכבר לא ורוד.
יוצקים את המים ואת רסק עגבניות. מתבלים במלח, פלפל, אולספייס, אגוז מוסקט וקינמון; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר מהחום, להתאים את המלח לפי הטעם, ואז לקרר עד הקור. לאחר קר, להסיר כל שומן קרוש, ביסודיות לערבב עם 2 ביצים מוכות, ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, ולשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מערבבים את המקרוני ב 2 ביצים מכות עד מצופה היטב.
מפזרים באופן שווה חצי מתערובת המקרוני למחבת אפייה בגודל 11x14x2 אינץ', ומפזרים 1/2 כוס מגבינת הפרמזן המגורדת, וטפטוף עם 1/2 כוס חמאה מומסת.
מורחים את תערובת הבשר overtop, ולאחר מכן לסיים עם מקרוני הנותרים.
מפזרים את המקרוני עם עוד 1/2 כוס גבינת פרמזן, וטפטוף עם 1/2 כוס חמאה מומסת.
להקציף יחד 4 ביצים מוכות עם חצי חצי, 1 כוס גבינת פרמזן, קמח ומלח; להקציף עד מעורבב היטב.
יוצקים את תערובת הקרם באופן שווה על גבי pastitsio, ומפזרים אגוז מוסקט.
מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
הסר את נייר הכסף, ואופים עד העליון הפך חום זהוב, על 30 דקות.
הסר מהתנור, ולאפשר לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.