המתכון Pastrami-Gravlax מתובל מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. אם יש לך עלי דפנה, פפריקה, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו פסטרמה-רובן טופו מתובל, Gravlax, ו Gravlax (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף את פילה סלמון בכל רחבי עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
1 שאלוט, מגורר או טחון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים את צד העור פילה למטה בצלחת זכוכית. בקערה קטנה, לשלב את המלח, סוכר גלם, פלפל שחור סדוק, כוסברה, פטרוזיליה ושאלוט ולשפשף את התבלינים על כל הסלמון. מכסים את הסלמון באופן רופף עם ניילון לעטוף במקרר במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
סוכר גולמי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בסיר קטן, לשלב את המולסה, עלי דפנה וקיין ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3/4 כפית מולסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
במחבת קטנה, קלי קלות זרעי קימל וכוסברה על חום מתון, רועד את המחבת, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
זרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר את הזרעים מרגמה ולתת מגניב לחלוטין. לרסק את הזרעים דק ככל האפשר עם עלי. מערבבים בפפריקה ופלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
7
בעדינות לגרד את התבלינים מעל גרבלקס. מניחים את גרבלקס על צלחת, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
Gravlax
8
מברישים את גרבלקס עם המולסה; לקטוף את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3/4 כפית מולסה
Gravlax
9
מפזרים את התבלינים הקרקע באופן שווה על פילה. מקררים את גרבלקס שנחשף לפחות 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
Gravlax
צ'יפס קינמון וייטנאמי
10
באמצעות סכין ארוכה, חדה, לחתוך את לרוחב gravlax לפרוסות דקות מאוד. מסדרים את הפרוסות על צלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Gravlax
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.