קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

פסטרמה-גרבלקס מתובל

פסטרמה-גרבלקס מתובל
המתכון Pastrami-Gravlax מתובל מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. אם יש לך עלי דפנה, פפריקה, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו פסטרמה-רובן טופו מתובל, Gravlax, ו Gravlax (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את פילה סלמון בכל רחבי עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים את צד העור פילה למטה בצלחת זכוכית. בקערה קטנה, לשלב את המלח, סוכר גלם, פלפל שחור סדוק, כוסברה, פטרוזיליה ושאלוט ולשפשף את התבלינים על כל הסלמון. מכסים את הסלמון באופן רופף עם ניילון לעטוף במקרר במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
סוכר גולמיסוכר גולמי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בסיר קטן, לשלב את המולסה, עלי דפנה וקיין ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
במחבת קטנה, קלי קלות זרעי קימל וכוסברה על חום מתון, רועד את המחבת, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי קימלזרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר את הזרעים מרגמה ולתת מגניב לחלוטין. לרסק את הזרעים דק ככל האפשר עם עלי. מערבבים בפפריקה ופלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
7
בעדינות לגרד את התבלינים מעל גרבלקס. מניחים את גרבלקס על צלחת, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
GravlaxGravlax
8
מברישים את גרבלקס עם המולסה; לקטוף את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
GravlaxGravlax
9
מפזרים את התבלינים הקרקע באופן שווה על פילה. מקררים את גרבלקס שנחשף לפחות 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
10
באמצעות סכין ארוכה, חדה, לחתוך את לרוחב gravlax לפרוסות דקות מאוד. מסדרים את הפרוסות על צלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.