והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת שום, סוכר, חמוצים חצי חמוץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: כריך פסטרמה ראובן, Pink ' s Polish Pastrami Reuben Dog, ו תבשיל בסגנון ראובן עם קציצות פסטרמה, כרוב כבוש ושעורה.
הוראות
1
מסדרים טופו בשכבה אחת על צלחת בין מספר שכבות של מגבות נייר. למעלה עם מחבת כבדה; תן לעמוד במשך 5 דקות. בקערה, מערבבים מיונז, קטשופ וחמוצים קצוצים; מכסים. בקערה נפרדת, מערבבים כוסברה, פלפל, אבקת שום, מלח וסוכר. זרוק מגבות סביב טופו.
מורחים חמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם; להגדיר אותו בצד חמאה למטה על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה
8
מורחים 1 כף. תערובת מיונז על 4 פרוסות; העליון עם גבינה, טופו וחמוצים, אם תרצה. מאונד כרוב כבוש על גבי; טפטוף עם תערובת המיונז הנותרים. סגור כריכים. חם 2 מחבת על חום בינוני. לבשל כריכים, הופך פעם אחת, עד הלחם הוא פריך גבינה נמסה, על 5 דקות.