תבשיל פרג עוף
תבשיל עוף פרג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 494 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי חזה עוף, קרקרים עגולים חמאה שרוול, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: תבשיל פרג עוף, תבשיל פרג עוף, ו תבשיל פרג עוף.
הוראות
מניחים את חזה העוף לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד השדיים עוף הם כבר לא ורוד במרכז, כ 20 דקות.
לנקז את המים, ואז לגרוס את העוף.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את החמאה, הקרקרים, וזרעי פרג בקערה; להפריש.
מערבבים את השמנת החמוצה ואת הקרם של מרק עוף בקערה; יוצקים חצי מתערובת המרק לתבנית אפייה 9x9 אינץ'.
מוסיפים את העוף הגרוס, ואז יוצקים את החצי הנותר של תערובת המרק למעלה.
מפזרים גבינת צ ' דר, ואז למעלה עם תערובת קרקר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, 25 עד 30 דקות.