קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות17
מגזין

פסטת חזיר & פטריות מוקרם אופים

פסטת חזיר & פטריות מוקרם אופים
המתכון בשר חזיר & פסטות פטריות ניתן להכין בעוד כ-30 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-592 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך בשר חזיר לחתוך עבה, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פסטת פטריות שמנת אופים, קרם תרד ופסטה פטריות אופים, ו פסטה פטריות שמנת, איך להכין פסטה פטריות שמנת.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות האריזה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז 6, ואז להמיס קצת חמאה בסיר גדול. מטגנים את הפטריות לכמה דקות, ואז מוציאים ומניחים בצד. תשתמש בנייר מטבח כדי למחוק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת, ואז מוסיפים את רוב הבצלים ומתרככים למשך 1 דקות. מערבבים את הקמח לעוד דקה, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את החלב עד שיש לך רוטב ללא גוש. להגדיל את החום ואת הבועה את הרוטב, ערבוב במשך כמה דקות כדי להתעבות. כבה את החום, מערבבים את החזיר ואת רוב הגבינה, ואז מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להטות את הפסטה ואת הפטריות לתוך מנה גדולה אטומה, ואז לשפוך על הרוטב ומערבבים היטב בצלחת. לפזר על הגבינה הנותרים בצל האביב, ואז לאפות במשך 10 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות