המתכון בשר חזיר & פסטות פטריות ניתן להכין בעוד כ-30 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-592 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך בשר חזיר לחתוך עבה, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פסטת פטריות שמנת אופים, קרם תרד ופסטה פטריות אופים, ו פסטה פטריות שמנת, איך להכין פסטה פטריות שמנת.
הוראות
1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות האריזה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז 6, ואז להמיס קצת חמאה בסיר גדול. מטגנים את הפטריות לכמה דקות, ואז מוציאים ומניחים בצד. תשתמש בנייר מטבח כדי למחוק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת, ואז מוסיפים את רוב הבצלים ומתרככים למשך 1 דקות. מערבבים את הקמח לעוד דקה, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את החלב עד שיש לך רוטב ללא גוש. להגדיל את החום ואת הבועה את הרוטב, ערבוב במשך כמה דקות כדי להתעבות. כבה את החום, מערבבים את החזיר ואת רוב הגבינה, ואז מתבלים לפי הטעם.
להטות את הפסטה ואת הפטריות לתוך מנה גדולה אטומה, ואז לשפוך על הרוטב ומערבבים היטב בצלחת. לפזר על הגבינה הנותרים בצל האביב, ואז לאפות במשך 10 דקות עד הזהב.