קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות17
מגזין

פסטת חזיר & פטריות מוקרם אופים

פסטת חזיר & פטריות מוקרם אופים
המתכון בשר חזיר & פסטות פטריות ניתן להכין בעוד כ-30 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-592 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך בשר חזיר לחתוך עבה, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פסטת פטריות שמנת אופים, קרם תרד ופסטה פטריות אופים, ו פסטה פטריות שמנת, איך להכין פסטה פטריות שמנת.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות האריזה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז 6, ואז להמיס קצת חמאה בסיר גדול. מטגנים את הפטריות לכמה דקות, ואז מוציאים ומניחים בצד. תשתמש בנייר מטבח כדי למחוק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת, ואז מוסיפים את רוב הבצלים ומתרככים למשך 1 דקות. מערבבים את הקמח לעוד דקה, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את החלב עד שיש לך רוטב ללא גוש. להגדיל את החום ואת הבועה את הרוטב, ערבוב במשך כמה דקות כדי להתעבות. כבה את החום, מערבבים את החזיר ואת רוב הגבינה, ואז מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להטות את הפסטה ואת הפטריות לתוך מנה גדולה אטומה, ואז לשפוך על הרוטב ומערבבים היטב בצלחת. לפזר על הגבינה הנותרים בצל האביב, ואז לאפות במשך 10 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®