פסטת סלמון גביני
פסטה סלמון גביני דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 468 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלמון, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו גבינה פסטאן אלפרדו עם סלמון, טרילוגיית סלמון (Part IIl): פסטת סלמון גראבד פריטטה, ו צ'יזי אפוי טורטליני עם סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, בצל ירוק, ופסטו. מבשלים עד מכרז.
מערבבים בסלמון, ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים ב 1/2 גבינת פרמזן, ולהמשיך לבשל 5 דקות. לזרוק עם פסטה מבושלת, ומפזרים גבינת פרמזן שנותר לשרת.