פסטת פירות ים פיקנטית שמנת של באבא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פסטאן פירות הים החריף של באבא. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 785 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 4 אוהדים. אם יש לכם צדפות מפרץ, עגבניות משומרות, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת פירות הים של הדוד באבא, פסטה פירות ים שמנת, ו פסטה פירות ים שמנת פומודורו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה או עד ריחני.
מוסיפים את הוודקה והופכים את האש לבינונית-גבוהה; מבשלים עד שהנוזל הצטמצם בחצי.
מוסיפים את העגבניות, השמנת, פתיתי הפלפל והמלח והפלפל, לפי הטעם. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד להסמכה, כ -3 עד 5 דקות.
מוסיפים את פירות הים ומבשלים עד שהם אטומים בלבד, כ -3 דקות.
בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים ורותחים על אש בינונית, לפי הוראות החבילה.
מסננים ומעבירים את הפסטה לקערה גדולה.
יוצקים פנימה את הרוטב וזורקים לשילוב.