הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם חלב, שום, תיבול cajun, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה בשמנת Cajun, פסטה בשמנת Cajun, ו מרק שמנת Cajun שרימפס.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים 4 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
לטגן שרימפס במשך 1 דקה בכל צד. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
שרימפס
5
הסר שרימפס עם כפית מחוררת; להפריש. מערבבים בקמח ותיבול Cajun. לבשל, ערבוב במשך 5 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב, ואז לבשל עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajun
שרימפס
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מקציף
6
הסר מהחום, ועונה עם מלח ומיץ לימון. להחזיר שרימפס לרוטב, וכפית על פסטה מבושלת.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Forjas del Salnes Leiranan Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.