פסי דובדבן-אגוז
חטיפי דובדבן-אגוז עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 27 קלוריות. והוא יספק כ 180 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תערובת סוכר חום splenda, חמאה, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה, ו אגוז רוסי-לביבות דובדבן עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים כדי לכסות על דובדבנים יבשים, ולתת לעמוד 10 דקות; לנקז היטב, ולהניח בצד.
מערבבים קמח וסוכר חום בקערה גדולה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה עד מתפורר. לחץ על 2 1/2 כוסות תערובת פירור לתוך מחבת משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מערבבים יחד שמנת חמוצה, ביצה וסודה לאפייה; מוסיפים לתערובת הפירורים שנותרה בקערה, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מערבבים דובדבנים.
יוצקים תערובת שמנת חמוצה על קרום מוכן במחבת; מפזרים באופן שווה עם אגוזי מלך.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה חוט, ולחתוך לסורגים.