פסי תאנה כתומים
חטיפי תאנה כתומים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, קמח, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בצק, לנצח מרגרינה במהירות בינונית של מיקסר עד חלקה.
להוסיף 1/4 כוס סוכר; לנצח 2 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס דבש, וניל וביצה; לנצח עד היטב מעורבב. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים, ערבוב רק עד לח. מחלקים את הבצק לשניים, ולוחצים בעדינות כל חצי מהבצק לריבוע על ניילון נצמד. מכסים את הבצק בניילון נצמד נוסף; צ ' יל 8 שעות.
כדי להכין מילוי, מניחים תאנים וקליפה כתומה במעבד מזון; תהליך עד טחון.
שלב מים רותחים, 2 כפות סוכר, ו 2 כפות דבש, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מערבבים במיץ תפוזים טרי. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת מיץ תפוזים לתערובת תאנה דרך מצנח מזון. תהליך עד היטב מעורבב, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם; להפריש.
עבודה עם חלק אחד של בצק בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לריבוע 9 אינץ ' על משטח משוריין בכבדות. התאימו חלק אחד של בצק למחבת אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מורחים את תערובת התאנה באופן שווה על פני הבצק במחבת.
מניחים את הריבוע הנותר של הבצק על גבי מילוי התאנה.
מערבבים חלב וחלמון ביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מברשת תערובת חלב על גבי הבצק.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד העליון הוא זהב. מגניב 30 דקות על מתלה תיל.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין.