קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פסיון עם ריזוטו, אספרגוס בגריל וכרובית קלויה

פסיון עם ריזוטו, אספרגוס בגריל וכרובית קלויה
פסיון עם ריזוטו, אספרגוס בגריל, וכרובית קלויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1301 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, אספרגוס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו אורז כרובית טבעוני "ריזוטו" עם אספרגוס ופטריות, ריזוטו כרובית קלוי, ו ריזוטו שיבולת שועל עם כרובית קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את שני השדיים מן הפסיון ואת העונה בכל רחבי עם סומאק, מלח ופלפל. מכסים ומקררים את השדיים בזמן שאתה מכין את הריזוטו וירקות. אם תרצה, להשתמש בשאר הפסיון כדי להפוך את המניה לבשל את הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סומאקסומאק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
בסיר בינוני מעל חום מתון, לחמם את המניה. שמור חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בסיר בינוני שני מעל חום מתון, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיף את שומר וכרישה וsauté עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את היין ומבשלים את התערובת עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את האורז ואת sauté, ערבוב, עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
להוסיף בערך 1 מצקת של מלאי חם לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג. המשך להוסיף את המניה, מצקת של 1 שווה בכל פעם, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל המניה נספגת ואת הריזוטו הוא שמנת ועדין אבל עדיין אל דנטה. מערבבים בחמאה, מתבלים במלח ופלפל, וחמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1
בקערה בינונית, לזרוק יחד את האספרגוס, שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים מחבת גריל על חום מתון ואז מוסיפים את האספרגוס והגריל עד למכרז. לחלופין, לזרוק את האספרגוס, שמן, מלח ופלפל יחד על תבנית אפייה גדולה לצלות בתנור 260° עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מחממים התנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק יחד את הכרובית, שמן, מלח ופלפל. צלוי עד רך וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
במחבת sauté גדולה מעל חום מתון, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפסיון ואת הצור, מרפרף פעם אחת, עד ששני הצדדים לפתח צבע חום עשיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
3
מוסיפים את החמאה והמרווה וברגע שהחמאה נמסה, משתמשים בה כדי למרוח את השדיים. המשך לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של פסיון (לא לגעת בעצמות) רושם 74°.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
תן הפסיון לנוח בקצרה ולאחר מכן לחתוך כל שד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
1
מחלקים את הריזוטו, האספרגוס והכרובית בין 4 צלחות. למעלה כל אחד עם חזה פסיון 1/2 ומקשטים עם בריכות שומר שמורות, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2
מאת המאסטר
3
שף, (C) © 2013 FOX