קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פסיון עם ריזוטו, אספרגוס בגריל וכרובית קלויה

פסיון עם ריזוטו, אספרגוס בגריל וכרובית קלויה
פסיון עם ריזוטו, אספרגוס בגריל, וכרובית קלויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1301 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, אספרגוס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו אורז כרובית טבעוני "ריזוטו" עם אספרגוס ופטריות, ריזוטו כרובית קלוי, ו ריזוטו שיבולת שועל עם כרובית קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את שני השדיים מן הפסיון ואת העונה בכל רחבי עם סומאק, מלח ופלפל. מכסים ומקררים את השדיים בזמן שאתה מכין את הריזוטו וירקות. אם תרצה, להשתמש בשאר הפסיון כדי להפוך את המניה לבשל את הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סומאקסומאק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
בסיר בינוני מעל חום מתון, לחמם את המניה. שמור חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בסיר בינוני שני מעל חום מתון, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיף את שומר וכרישה וsauté עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מוסיפים את היין ומבשלים את התערובת עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את האורז ואת sauté, ערבוב, עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
להוסיף בערך 1 מצקת של מלאי חם לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג. המשך להוסיף את המניה, מצקת של 1 שווה בכל פעם, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל המניה נספגת ואת הריזוטו הוא שמנת ועדין אבל עדיין אל דנטה. מערבבים בחמאה, מתבלים במלח ופלפל, וחמים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1
בקערה בינונית, לזרוק יחד את האספרגוס, שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת גריל על חום מתון ואז מוסיפים את האספרגוס והגריל עד למכרז. לחלופין, לזרוק את האספרגוס, שמן, מלח ופלפל יחד על תבנית אפייה גדולה לצלות בתנור 260° עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים התנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק יחד את הכרובית, שמן, מלח ופלפל. צלוי עד רך וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
במחבת sauté גדולה מעל חום מתון, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפסיון ואת הצור, מרפרף פעם אחת, עד ששני הצדדים לפתח צבע חום עשיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
3
מוסיפים את החמאה והמרווה וברגע שהחמאה נמסה, משתמשים בה כדי למרוח את השדיים. המשך לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של פסיון (לא לגעת בעצמות) רושם 74°.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
תן הפסיון לנוח בקצרה ולאחר מכן לחתוך כל שד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
1
מחלקים את הריזוטו, האספרגוס והכרובית בין 4 צלחות. למעלה כל אחד עם חזה פסיון 1/2 ומקשטים עם בריכות שומר שמורות, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2
מאת המאסטר
3
שף, (C) © 2013 FOX