קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסיפלורה ופטל

פסיפלורה ופטל
פסיפלורה & פטל eclairs הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, פירות תשוקה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 27 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פירות פסיפלורה ברוטב וניל, עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, ו פסיפלורה סופלה גלסה עם מרק פירות אננס.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מקפלים גיליון נייר משומן לשתיים ולאחר מכן נפרשים להשאיר קמט. לנפות יחד את הקמח ומלח על הנייר פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
שים את החמאה והמים במחבת ומביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר מהחום ולהטות את כל תערובת הקמח והמלח למחבת. הפחת את החום לנמוך והחזר את המחבת לתנור. הכה את התערובת עם כף עץ או מיקסר חשמלי על חום נמוך עד שהוא מתרחק בקלות מן הצדדים. השאירו להתקרר במשך 10 דקות. הכה את הביצים קצת בכל פעם, ערבוב עד חלקה עדיין חזק מספיק כדי לעמוד בפסגות. אולי אתה לא צריך את כל הביצה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
צינור choux לרצועות אקלר עבות (10-12cm ארוך ו 1.5 ס " מ רחב) על מגש אפייה שאינו מקל, משאיר מקום בין כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים במשך 20-25 דקות עד זהב קל פריך למגע.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר. אתה יכול להפוך את הפחזניות עד שלב זה יום לפני ולשמור אותם במיכל אטום, או שהם יכולים להיות קפואים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
חצי את פירות התשוקה וגרוף את עיסת למחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך דקה או שתיים עד עקביות עבה הוא הגיע. השאר עד קר, ואז כפית את הסירופ לתוך פודינג, חוסך קצת כדי לסיים את המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
10
מקציפים את השמנת לפסגות רכות לפני כפיות בעדינות לתוך פודינג בטעם. להכניס למקרר עד הצורך (זה ישמור עד 4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
11
כדי לשרת, לפצל את אורך הפחזניות ולשים את הבסיסים על צלחות בודדות. כפית על השמנת בנדיבות זה בשמחה ליפול על הצלחת. עכשיו מפזרים את פטל שוב ושוב, טפטוף עם סירופ פסיפלורה. המכסים יכולים כעת להיות ממוקמים על גבי ואבק עם סוכר זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל