פסיפלורה ופטל
פסיפלורה & פטל eclairs הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, פירות תשוקה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 27 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פירות פסיפלורה ברוטב וניל, עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, ו פסיפלורה סופלה גלסה עם מרק פירות אננס.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
מקפלים גיליון נייר משומן לשתיים ולאחר מכן נפרשים להשאיר קמט. לנפות יחד את הקמח ומלח על הנייר פעמיים.
שים את החמאה והמים במחבת ומביא לרתיחה.
הסר מהחום ולהטות את כל תערובת הקמח והמלח למחבת. הפחת את החום לנמוך והחזר את המחבת לתנור. הכה את התערובת עם כף עץ או מיקסר חשמלי על חום נמוך עד שהוא מתרחק בקלות מן הצדדים. השאירו להתקרר במשך 10 דקות. הכה את הביצים קצת בכל פעם, ערבוב עד חלקה עדיין חזק מספיק כדי לעמוד בפסגות. אולי אתה לא צריך את כל הביצה.
צינור choux לרצועות אקלר עבות (10-12cm ארוך ו 1.5 ס " מ רחב) על מגש אפייה שאינו מקל, משאיר מקום בין כל אחד.
אופים במשך 20-25 דקות עד זהב קל פריך למגע.
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר. אתה יכול להפוך את הפחזניות עד שלב זה יום לפני ולשמור אותם במיכל אטום, או שהם יכולים להיות קפואים.
חצי את פירות התשוקה וגרוף את עיסת למחבת קטנה.
מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך דקה או שתיים עד עקביות עבה הוא הגיע. השאר עד קר, ואז כפית את הסירופ לתוך פודינג, חוסך קצת כדי לסיים את המנה.
מקציפים את השמנת לפסגות רכות לפני כפיות בעדינות לתוך פודינג בטעם. להכניס למקרר עד הצורך (זה ישמור עד 4 שעות).
כדי לשרת, לפצל את אורך הפחזניות ולשים את הבסיסים על צלחות בודדות. כפית על השמנת בנדיבות זה בשמחה ליפול על הצלחת. עכשיו מפזרים את פטל שוב ושוב, טפטוף עם סירופ פסיפלורה. המכסים יכולים כעת להיות ממוקמים על גבי ואבק עם סוכר זיגוג.