Pisaladiere עשוי להיות התוספת שחיפשתם. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו זיתים מניסואה, מים, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים חמאה ושמן. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה. באמצעות הפעלה / כיבוי, מערבבים מספיק מים 1 כף בכל פעם כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון ולהירגע לפחות 2 שעות.
מוסיפים בצל, שום, עלה דפנה וקורנית; מערבבים כדי להתמזג. מכסים ומבשלים עד בצל הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות. לחשוף ולטבול עד רוב הנוזל מתאדה ובצל זהובים, על 10 דקות יותר. מערבבים צלפים. תערובת העונה עם מלח ופלפל. מגניב לחלוטין; להשליך עלה דפנה. (בצק ומילוי ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור על בצק מקורר. כיסוי ומילוי צינה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה.)