קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

פעמוני סלאמי

פעמוני סלאמי
ניתן להכין את המתכון לסלמי פעמונים תוך 30 דקות בערך . מנה אחת מכילה 210 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.25 דולר למנה. אם יש לכם אשכולית, חסה, קוטו סלמי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פעמוני חג , פעמוני גבינת שמנת ופעמוני דובדבנים מתובלים .

הוראות

1
מרפדים שתי צלחות הגשה בחסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
2
מניחים על כל צלחת חצי אשכולית הפוכה. מכסים את משטח האשכולית עם חסה ופטרוזיליה; מאובטח עם קיסמים. מקפלים את הסלמי לשניים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
3
מניחים זית או בצל במרכז, ואז מגלגלים לשלישים; לאבטח עם קיסם. מהדקים לאשכולית בעזרת קיסם.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.