פעמיים אפוי בטטה סירות עם בייקון פקאן ציפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פעמיים אפוי בטטה סירות עם בייקון פקאן ציפוי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם בייקון, שמן זית, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סירות בטטה בייקון, בריא יותר תפוחי אדמה מתוקים תבשיל סירות עם פשתן פקאן להתפורר, ו עוגת בטטה עם ציפוי פקאן.
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; לטפוח יבש עם מגבות נייר. לשפשף תפוחי אדמה עם שמן זית.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 5 דקות או עד מכרז. מגניב מעט על פאן.
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לשלב סוכר חום וקמח, ערבוב עם מקצף.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד מתפורר. מערבבים בפקאנים ובייקון.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. לגרוף את עיסת, עוזב קליפה עבה 1/4 אינץ'.
מוסיפים סוכר מגורען ושאר החומרים; תהליך עד חלקה. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך פגזים; העליון באופן שווה עם תערובת סוכר חום.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.