קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות69
מגזין

פעמיים אפוי תפוחי אדמה בקר

פעמיים אפוי תפוחי אדמה בקר
אם יש לך רסק עגבניות, חרדל, ידית חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה אפויים בסגנון צרפתי, ו תפוחי אדמה אפויים עם צ'ילי בקר מתובל.

הוראות

1
לשפשף את תפוחי האדמה שלך, לצחצח אותם עם קצת שמן זית ומפזרים כמות נדיבה של מלח על כולם.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים את תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש ב 204° (200C) במשך כשעה. זה תלוי בגודל תפוחי האדמה שלך, כמובן.מתבלים את הבשר הטחון עם מלח (1 כפית), כמות נדיבה של פלפל שחור, 1/2 כפית אבקת קארי, קמצוץ של מייס, התזה של רוטב HP (או להשתמש ברוטב ווסטרשייר וקצת קטשופ נוסף), חלק ריצה של חרדל צהוב מיל, כמה טיפות טבסקו וסחיטה קטנה של קטשופ היינץ.
מרכיבים שתצטרך
3
תערבבי את הכל.דק קוצצים את הבצל, פלפל וכרישה ומגררים את השום. חום את beefuntil הקרקע הוא מאבד גולמיות שלה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הירקות ומבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף 3 כפית רסק עגבניות, התזה זעירה של רוטב ברביקיו עבור רמז של טעם נוסף ומתיקות, ו 1/2 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
6
לשלב את כל החומרים. אמרתי לך שאני צריך לנקות את המקרר שלי, אז הוספתי גם 1/2 כוס שאריות תירס כדי להיות מהלך נהדר. מבשלים את הבשר והירקות על אש נמוכה במשך כ -10 דקות. עד שרוב הנוזל מתאדה.לאחר תפוחי האדמה נעשים, לחתוך אותם לשניים לגרוף את הקרביים, אבל להשאיר על 1/2 תפוח אדמה אינץ ' שם.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את קליפות תפוחי האדמה בחזרה במגש התנור.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף ידית של חמאה והתזה של חלבהכמות תלויה בעקביות אתה afterbut באמת, אין צורך להוסיף מקל מלא של חמאה, רק כפתור יעשה. לתבל את תפוחי האדמה עם (Lawrys) מתובל מלח ופלפל שחור לטעום ולרסק אותם.
מרכיבים שתצטרך
9
להוסיף כמה שיותר או קצת גבינה כמו שאתה אוהב ומערבבים אותו.ממלאים את קליפות תפוחי האדמה באמצע הדרך עם תערובת בקר וירקות. תלחץ על זה עם כפית. למעלה עם תפוחי אדמה גבינה רכה ומפזרים קצת גבינה נוספת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
10
תחזיר אותם לתנור למשך 15 עד 20 דקות. עד שהם יהיו חמים מאוד והגבינה תשחה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

3שרימפס וורידיםרוטב ברביקיורוטב ברביקיו12 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך1כפתור1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון3שרימפס וורידיםגבינה מגורדתגבינה מגורדת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר1חתיכות טופי הית' בראבקת קארי (השתמשתיאבקת קארי (השתמשתי340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד3שרימפס וורידיםרוטב HPרוטב HP3שרימפס וורידיםחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1( חצילים)עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט11 כף אורגנו מיובשעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס3שרימפס וורידים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים1קטן3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3שרימפס וורידים1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות4largesתפוחי אדמהתפוחי אדמה3שרימפס וורידים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות3שרימפס וורידיםמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס3חתיכות טופי הית' ברפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות