פעמיים אפוי תפוחי אדמה העליון
פעמיים אפוי תפוחי אדמה העליון נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 274 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח סלרי, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה העליון, תפוחי אדמה העליון, ו תפוחי אדמה מסולסלים העליון (מתכונים דומים).
הוראות
אופים בחום של 400 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שהם רכים.
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם; גורפים עיסה ומשאירים קליפה דקה. הניחו 12 חצאי קליפה בצד (השליכו את הקליפות שנותרו או שמרו לשימוש אחר).
בקערה גדולה, עיסת מחית; מוסיפים את החמאה, המלח, אבקת השום, האורגנו, הקאיין, מלח הסלרי ומספיק החלב כדי להגיע לעקביות הרצויה. צינור או כף לתוך פגזים; מקום בשני משומן 13-ב. איקס 9-אין. מחבתות אפייה.
מפזרים גבינת פרמזן ופפריקה אם רוצים.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 20-25 דקות או עד מחומם דרך.