קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

פעמיים אפוי תפוחי אדמה העליון

פעמיים אפוי תפוחי אדמה העליון
פעמיים אפוי תפוחי אדמה העליון נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 274 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח סלרי, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה העליון, תפוחי אדמה העליון, ו תפוחי אדמה מסולסלים העליון (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירס תפוחי אדמה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
2
אופים בחום של 400 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם; גורפים עיסה ומשאירים קליפה דקה. הניחו 12 חצאי קליפה בצד (השליכו את הקליפות שנותרו או שמרו לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
4
בקערה גדולה, עיסת מחית; מוסיפים את החמאה, המלח, אבקת השום, האורגנו, הקאיין, מלח הסלרי ומספיק החלב כדי להגיע לעקביות הרצויה. צינור או כף לתוך פגזים; מקום בשני משומן 13-ב. איקס 9-אין. מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
מלח סלרימלח סלרי
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
אורגנואורגנו
חמאהחמאה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מפזרים גבינת פרמזן ופפריקה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פפריקהפפריקה
6
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 20-25 דקות או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור