קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

פעמיים קלוע כיכרות דלעת

פעמיים קלוע כיכרות דלעת
כיכרות דלעת קלועה כפולה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 196 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. למתכון הזה מ "קירבי השתוקקות" יש 7 מעריצים. לכי לחנות וקחי ביצים, ציפורן טחון, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כיכרות קלועות מתוקות, כיכרות מיני כתום כפול, ו זר דלעת קלוע.

הוראות

1
מערבבים את כל מרכיבי הבצק, ומערבבים ולשים אותם עם חיבור הוו לבצק על המיקסר שלכם עד שייצרתם בצק חלק ודביק במקצת (אני לשתי את שלי במכונה במשך 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומניחים אותו בצד כדי לעלות במשך 1 עד 1 1/2 שעות; זה היה צריך להתרחב קצת, אבל לא יהיה נפוח בפראות.להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, לחלק אותו לארבעה חלקים. עבור כל אחד מארבעת החלקים, לחלק אותם לשלושה חלקים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
רול החוצה שלוש חתיכות להיות חבלים ארוכים על 1/2 אינץ ' בקוטר. לעשות צמה עם 3 חבלים. חזור עם חלקים אחרים כך שיש לך ארבעה צמות בסך הכל. בחר שני חלקים כדי להיות החלקים התחתונים של כיכר קלוע. ואז לשים צמה על גבי כל אחד. מכסים בניילון נצמד במשך כ 90 דקות, עד שהם נראים נפוחים, אם כי לא הוכפלו בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
אופים את הלחם בתנור 350°f שחומם מראש במשך 35-40 דקות, עד משחימים קלות ומדחום שנקרא מיידית שהוכנס למרכז קורא 190 " F (לא טרחתי עם מדחום קריאה מיידית. אני פשוט החדיר סכין לתוכו).
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך