פעמיים קלוע כיכרות דלעת
כיכרות דלעת קלועה כפולה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 196 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. למתכון הזה מ "קירבי השתוקקות" יש 7 מעריצים. לכי לחנות וקחי ביצים, ציפורן טחון, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כיכרות קלועות מתוקות, כיכרות מיני כתום כפול, ו זר דלעת קלוע.
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הבצק, ומערבבים ולשים אותם עם חיבור הוו לבצק על המיקסר שלכם עד שייצרתם בצק חלק ודביק במקצת (אני לשתי את שלי במכונה במשך 5 דקות).
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומניחים אותו בצד כדי לעלות במשך 1 עד 1 1/2 שעות; זה היה צריך להתרחב קצת, אבל לא יהיה נפוח בפראות.להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, לחלק אותו לארבעה חלקים. עבור כל אחד מארבעת החלקים, לחלק אותם לשלושה חלקים אחרים.
רול החוצה שלוש חתיכות להיות חבלים ארוכים על 1/2 אינץ ' בקוטר. לעשות צמה עם 3 חבלים. חזור עם חלקים אחרים כך שיש לך ארבעה צמות בסך הכל. בחר שני חלקים כדי להיות החלקים התחתונים של כיכר קלוע. ואז לשים צמה על גבי כל אחד. מכסים בניילון נצמד במשך כ 90 דקות, עד שהם נראים נפוחים, אם כי לא הוכפלו בתפזורת.
אופים את הלחם בתנור 350°f שחומם מראש במשך 35-40 דקות, עד משחימים קלות ומדחום שנקרא מיידית שהוכנס למרכז קורא 190 " F (לא טרחתי עם מדחום קריאה מיידית. אני פשוט החדיר סכין לתוכו).