פעמיים שוקולד מערבולת פופס
אם 65 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פעמיים שוקולד מערבולת פופס יכול להיות מדהים ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, יוגורט וניל מקורי, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-35 דקות. נסו פופס מערבולת טבול שוקולד, שוקולד חמאת בוטנים מערבולת מוס פופס, ו עוגת מערבולת שוקולד כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים שוקולד לבן וכוס 1 חצי וחצי מעל חום בינוני נמוך, ערבוב עם ויסקי, עד נמס וחלק.
יוצקים תערובת לקערה בינונית. מקציפים 1 יוגורט מיכל עם מקציף. מכסים ומקררים.
בסיר אותו, חום שבבי שוקולד semisweet ו 1 חצי כוס וחצי על אש בינונית נמוכה, ערבוב עם whisk, עד נמס וחלק. במידת הצורך, יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה בינונית אחרת. מקציפים 1 יוגורט מיכל עם מקציף. מכסים ומקררים שני תערובות יוגורט 1 שעה.
לסירוגין כפית הן תערובות יוגורט, 1 כף בכל פעם, לתוך 9 (5-עוז) כוסות נייר. השתמש סכין או מקל מלאכה לערבב בעדינות יחד. מכסים כוסות עם רדיד; להכניס מקל מלאכה למרכז של כל פופ. (או למלא תבניות פופ קרח על פי הוראות היצרנים.) להקפיא כ 6 שעות או עד קפוא.