קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 35 דק.
מנות9
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים שוקולד מערבולת פופס

פעמיים שוקולד מערבולת פופס
אם 65 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פעמיים שוקולד מערבולת פופס יכול להיות מדהים ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, יוגורט וניל מקורי, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-35 דקות. נסו פופס מערבולת טבול שוקולד, שוקולד חמאת בוטנים מערבולת מוס פופס, ו עוגת מערבולת שוקולד כפולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 2 ליטר, מחממים שוקולד לבן וכוס 1 חצי וחצי מעל חום בינוני נמוך, ערבוב עם ויסקי, עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
יוצקים תערובת לקערה בינונית. מקציפים 1 יוגורט מיכל עם מקציף. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר אותו, חום שבבי שוקולד semisweet ו 1 חצי כוס וחצי על אש בינונית נמוכה, ערבוב עם whisk, עד נמס וחלק. במידת הצורך, יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה בינונית אחרת. מקציפים 1 יוגורט מיכל עם מקציף. מכסים ומקררים שני תערובות יוגורט 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לסירוגין כפית הן תערובות יוגורט, 1 כף בכל פעם, לתוך 9 (5-עוז) כוסות נייר. השתמש סכין או מקל מלאכה לערבב בעדינות יחד. מכסים כוסות עם רדיד; להכניס מקל מלאכה למרכז של כל פופ. (או למלא תבניות פופ קרח על פי הוראות היצרנים.) להקפיא כ 6 שעות או עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®