פעמיים שוקולד פאדג'כוסות
פעמיים שוקולד פאדג'כוסות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 200 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום חזק, שמן canolan, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו כוסות עוגת גבינה עם שוקולד כפול, גביעי פודינג שוקולד כפול, ו גביעי פודינג שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מיקרוגל שוקולד ושמן בכוס מדידה על גבוה 1 עד 2 דקות. או עד שנמס לחלוטין. מערבבים אבקת קקאו; בואו לעמוד לפחות 5 דקות.
מקציפים חלבוני ביצה וסוכר בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 3 דקות. או עד שילש בנפח. להפחית את המהירות בינוני נמוך; להתמזג בתערובת שוקולד מומס עד משולב היטב. הבלילה כפית לתוך 6 כוסות מאפין בינוני מצופה נייר. (כוסות מאפין יכול להיות כמעט מלא.)
אופים 18 דקות. או עד נפוח ומרכז מוגדר.
הסר מהתנור; תן לעמוד במחבת 5 דקות.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף.