זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מנגל של נילי תפוח אדמה אפוי, שעועית אפויה של אמא נילי, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לנקב את תפוחי האדמה עם מזלג ולשים אותם על מגש סדינים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
3
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור. החלק אותם על המדף המרכזי בתנור ואופים במשך 1 שעה, ואז לתת להם להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בעזרת סכין חיתוך, חותכים את תפוחי האדמה לאורכם וגורפים את הבשר לקערת ערבוב גדולה. הקפד להשאיר קיר עבה 1/2 אינץ ' של בשר לאורך החלק הפנימי של העור.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
סכין
5
במחבת כבדה, להמס את החמאה עם כף הנותרים של שמן זית על חום בינוני. לאחר חם, לטגן את השום ואת פתיתי פלפל אדום עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן זית
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את עלי הצ ' ארד השוויצריים וממשיכים לטגן עד שהם רכים ורכים וכל הנוזל התאדה. להתאים את התבלינים עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר את הירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Chard שוויצרי
תיבול
ירק
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מערבבים את גבינת ריקוטה, מוצרלה ופרמזן לתפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחית עד המילוי הוא שמנת, ואז לקפל את chard השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינת ריקוטה
Chard שוויצרי
מוצרלה
פרמזן
תפוח אדמה
8
באמצעות כפית קטנה, לגרוף את המילוי בחזרה לתפוחי האדמה וללטף את התל כך שהוא מאובטח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
9
מפזרים יותר מוצרלה ופרמזן על צמרות תפוחי האדמה ולהגדיר אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
אופים אותם שוב כדי לחמם דרך ולהמיס את הגבינה, על 15 עד 20 דקות.