קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פעמיים של נילי תפוחי אדמה אפויים

פעמיים של נילי תפוחי אדמה אפויים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מנגל של נילי תפוח אדמה אפוי, שעועית אפויה של אמא נילי, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנקב את תפוחי האדמה עם מזלג ולשים אותם על מגש סדינים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור. החלק אותם על המדף המרכזי בתנור ואופים במשך 1 שעה, ואז לתת להם להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בעזרת סכין חיתוך, חותכים את תפוחי האדמה לאורכם וגורפים את הבשר לקערת ערבוב גדולה. הקפד להשאיר קיר עבה 1/2 אינץ ' של בשר לאורך החלק הפנימי של העור.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
סכיןסכין
5
במחבת כבדה, להמס את החמאה עם כף הנותרים של שמן זית על חום בינוני. לאחר חם, לטגן את השום ואת פתיתי פלפל אדום עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את עלי הצ ' ארד השוויצריים וממשיכים לטגן עד שהם רכים ורכים וכל הנוזל התאדה. להתאים את התבלינים עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר את הירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Chard שוויצריChard שוויצרי
תיבולתיבול
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים את גבינת ריקוטה, מוצרלה ופרמזן לתפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחית עד המילוי הוא שמנת, ואז לקפל את chard השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
Chard שוויצריChard שוויצרי
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
באמצעות כפית קטנה, לגרוף את המילוי בחזרה לתפוחי האדמה וללטף את התל כך שהוא מאובטח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
9
מפזרים יותר מוצרלה ופרמזן על צמרות תפוחי האדמה ולהגדיר אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים אותם שוב כדי לחמם דרך ולהמיס את הגבינה, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מהתנור ולסדר על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים עם חמאה רכה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה