פעמיים תפוחי אדמה גבינה אפויים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תפוחי אדמה גבינה אפויים פעמיים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך עירית, שעועית קנליני, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו תפוחי אדמה אפויים עם שתי גבינה, פעמיים תפוחי אדמה גבינה אפויים, ו פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם ברוקולי וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות. נקב תפוחי אדמה במזלג.
אופים 1 עד 1 1/4 שעות עד למכרז. מגניב רק עד קל להתמודד.
חותכים תפוחי אדמה לאורכו לשניים; לגרוף החוצה בפנים, משאיר קליפה דקה.
מחית תפוחי אדמה ושעועית בקערה בינונית. מערבבים ב 2 כפות של שמנת חמוצה, 2 כפות של עירית ושאר החומרים. ממלאים פגזים בתערובת תפוחי אדמה.
מקום במחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד חום חם וקל. למעלה עם הנותרים 2 כפות שמנת חמוצה, עירית חתיכות בייקון.