פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם סוכר חום, מלח, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
נקבו כל תפוח אדמה פעמיים עם סכין חדה כדי לשחרר קיטור.
מניחים בשכבה אחת בתנור מיקרוגל. מיקרוגל על 5 דקות גבוהות. אם תפוחי אדמה לא מבושלים דרך, להפוך תפוחי אדמה מעל ולהמשיך מיקרוגל 1 דקה בכל פעם עד מתרכך.
הסר כל תפוחי אדמה מבושלים לחלוטין ממיקרוגל בעת בישול תפוחי אדמה שנותרו. תפוחי אדמה מגניבים 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב קמח, סוכר חום, 2 כפות חמאה פקאן; להפריש.
חותכים את 1/3 העליון של כל תפוח אדמה. באמצעות כף, לגרוף בשר לתוך קערה גדולה, להיזהר לא לקרוע קליפות תפוחי אדמה; להשליך צמרות תפוחי אדמה.
מוסיפים 2 כפות חמאה, חצי וחצי, תבלין פשטידת דלעת ומלח לתפוחי אדמה. תערובת תפוחי אדמה מחית עם masher תפוחי אדמה או להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. תערובת תפוחי אדמה כפית חזרה לקליפות.
מקום מלא תפוחי אדמה במחבת 13x9 אינץ'. (תפוחי אדמה ניתן לכסות בקירור בשלב זה עד 8 שעות.)
מפזרים תערובת פקאן מעל צמרות תפוחי אדמה.
אופים חשוף 30 עד 35 דקות או עד ציפוי הוא חום ותפוחי אדמה חמים. (אם תפוחי אדמה מלאים היו בקירור, להסיר מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה; העליון ואופים לפי ההוראות.)