קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

פפרדלה עם לובסטר ותירס

פפרדלה עם לובסטר ותירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם לובסטר ותירס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 581 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו קרם כבד, לובסטרים חיים, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Pepardelle לובסטר שמנת, לובסטר מוקרם לימון פפרדלה, ו פפרדלה עם לובסטר, כרישה ושמן כמהין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול עם 2 סנטימטרים של מים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הלובסטרים, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהקונכיות הופכות לאדומות בוהקות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
3
הסר עם מלקחיים ולשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר מעט. בינתיים, חותכים את הגרעינים מהתירס, שומרים את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
4
הסר את הבשר מקליפות הלובסטר: לסובב את הטפרים, ולאחר מכן לנתק את הזנב; להגדיר את הגופות בצד. משוך את הסנפירים מהזנב, ואז להכניס את האגודל לתוך קצה הסנפיר ולהכריח את הבשר. לפצח את הציפורניים עם קרקר לובסטר, פטיש או את הצד השטוח של סכין ולהסיר את הבשר. חותכים את בשר הלובסטר לחתיכות 1 אינץ ' ולהעביר לקערה; מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
קרקריםקרקרים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
5
שוטפים את גופי הלובסטר כדי להסיר כל חומר ירוק (tomalley) ו roe.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
6
מחממים 2 כפות חמאה ושמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את גופי הלובסטר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שהחמאה מתחילה להשחים, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
חמאהחמאה
8
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
9
מוסיפים את קלחי התירס, גבעול סלרי, שאלוט שלם, גבעולי פטרוזיליה ו 6 כוסות מים; מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשליש, כ -30 דקות. מסננים את המניה לתוך קערה או כוס מדידה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלריצלע סלרי
פטרוזיליהפטרוזיליה
שאלותשאלות
מלאימלאי
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
10
מחממים את שאר 1 כף חמאה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים את שאלוט חתוך ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
12
מוסיף את רסק עגבניות ופפריקה; לבשל, ערבוב, עד מעט כהה, על 1 דקה. מערבבים במלאי מוכן שמנת ומבשלים עד מופחת בשליש, על 20 דקות (אתה צריך 2 3/4 רוטב כוסות).
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פפריקהפפריקה
קרםקרם
רוטברוטב
מלאימלאי
13
מוסיפים את גרעיני התירס; מבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
14
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
הוסף את פפרדלה ומבשל כמו התווית מפנה.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
16
לנקז, ואז לחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
17
מוסיפים את הרוטב ואת בשר הלובסטר השמור ומבשלים על אש בינונית, ערבוב, עד בשר הלובסטר מחומם דרך, על 1 דקה. מערבבים את עלי הסלרי הקצוצים והפטרוזיליה ואת רוב השרוויל. לחלק בין צלחות העליון עם שאר chervil.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
בשר לובסטרבשר לובסטר
ChervilChervil
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
18
צילום: Con Poulos