תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם לובסטר ותירס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 581 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו קרם כבד, לובסטרים חיים, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Pepardelle לובסטר שמנת, לובסטר מוקרם לימון פפרדלה, ו פפרדלה עם לובסטר, כרישה ושמן כמהין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול עם 2 סנטימטרים של מים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הלובסטרים, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהקונכיות הופכות לאדומות בוהקות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
קונכיות פסטה
3
הסר עם מלקחיים ולשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר מעט. בינתיים, חותכים את הגרעינים מהתירס, שומרים את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
מים
תירס
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
4
הסר את הבשר מקליפות הלובסטר: לסובב את הטפרים, ולאחר מכן לנתק את הזנב; להגדיר את הגופות בצד. משוך את הסנפירים מהזנב, ואז להכניס את האגודל לתוך קצה הסנפיר ולהכריח את הבשר. לפצח את הציפורניים עם קרקר לובסטר, פטיש או את הצד השטוח של סכין ולהסיר את הבשר. חותכים את בשר הלובסטר לחתיכות 1 אינץ ' ולהעביר לקערה; מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
קרקרים
קונכיות פסטה
בשר
ציוד שתשתמש בו
סכין
קערה
5
שוטפים את גופי הלובסטר כדי להסיר כל חומר ירוק (tomalley) ו roe.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
6
מחממים 2 כפות חמאה ושמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את גופי הלובסטר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שהחמאה מתחילה להשחים, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
חמאה
8
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
9
מוסיפים את קלחי התירס, גבעול סלרי, שאלוט שלם, גבעולי פטרוזיליה ו 6 כוסות מים; מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשליש, כ -30 דקות. מסננים את המניה לתוך קערה או כוס מדידה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלרי
פטרוזיליה
שאלות
מלאי
מים
תירס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קערה
10
מחממים את שאר 1 כף חמאה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מוסיפים את שאלוט חתוך ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
12
מוסיף את רסק עגבניות ופפריקה; לבשל, ערבוב, עד מעט כהה, על 1 דקה. מערבבים במלאי מוכן שמנת ומבשלים עד מופחת בשליש, על 20 דקות (אתה צריך 2 3/4 רוטב כוסות).
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פפריקה
קרם
רוטב
מלאי
13
מוסיפים את גרעיני התירס; מבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
14
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
הוסף את פפרדלה ומבשל כמו התווית מפנה.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
16
לנקז, ואז לחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
סיר
17
מוסיפים את הרוטב ואת בשר הלובסטר השמור ומבשלים על אש בינונית, ערבוב, עד בשר הלובסטר מחומם דרך, על 1 דקה. מערבבים את עלי הסלרי הקצוצים והפטרוזיליה ואת רוב השרוויל. לחלק בין צלחות העליון עם שאר chervil.