פפרדלה עם לימון גרמולטה ואספרגוס
פפרדלה עם לימון גרמולטן ואספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חניתות אספרגוס דק עיפרון, פטרוזיליה שטוחה, פפרדלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם לימון, ארטישוק תינוק, ואספרגוס, פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, ו מרק פטריות ופפרדלה עם גרמולטה.
הוראות
מערבבים פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון, ושום לקוביות בקערה קטנה; להפריש.
לבשל פסטה בסיר גדול על פי הוראות החבילה. כאשר 3 דקות של זמן הבישול נשאר, להוסיף את האספרגוס; לסיים בישול.
מסננים במסננת; לשטוף עם מים קרים.
מחממים את סיר אותו על חום בינוני; מוסיפים שמנת, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
הוסף תערובת פסטה למחבת; לזרוק למעיל. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא שמנת לרתיחה. מבשלים עד כמעט כל הקרם נספג (כ 3 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
להוסיף חצי גרמולטה למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
העברת קערות הגשה; העליון עם שאריות gremolata.