פפרדלה עם פטריות בר מעורבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם פטריות בר מעורבות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך צ'ילי, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פפרדלה עם נקניק חריף ופטריות בר מעורבות, חזיר בר פפרדלה, ו פפרדלה עם חזיר בר ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
לצחצח את כל לכלוך מן הפטריות עם מברשת מאפה או מגבת צלחת. חותכים את הפטריות דק, אבל ג ' ירולס דמעה, chanterelles ו blewits במחצית.
שים את שמן הזית במחבת חמה מאוד ולהוסיף את הפטריות.
תן להם לטגן מהר, לזרוק פעם או פעמיים, ולאחר מכן להוסיף את השום וצ ' ילי עם קמצוץ של מלח (חשוב מאוד העונה פטריות קלות, כמו קצת באמת מביא את הטעם). המשך לטגן מהר במשך 4-5 דקות, זורק באופן קבוע. ואז לכבות את החום ולסחוט את מיץ הלימון. לזרוק ומתבלים לפי הטעם.
בינתיים לבשל את הפסטה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מוסיפים את הפטריות, עם פרמזן, פטרוזיליה וחמאה. לזרוק בעדינות, ציפוי הפסטה עם הפטריות והטעם שלהם.
מגישים, מגרדים את כל הפיסות האחרונות של פטריות מהמחבת, ומפזרים קצת פטרוזיליה ופרמזן.